Service technieker CO² koeltechniek - Vast contract
Manpower
Roeselare
1 dag geleden

Job Description

Als service technieker sta je in voor het plaatsen, aansluiten en installeren van CO² koeltechnische installaties. Hierbij zorg je voor de bekabeling, plaatsing volgens plan, uitvoeren van (lek)testen, frequentieregelaars instellen, motoren aankoppelen en de finale aansluiting op de koelcentrale.

Waar nodig ga je ook inox leidingen aansluiten of lassen. Verder ga je ook onderhoudsopdrachten uitvoeren, zowel periodiek als acuut, en ben je eenmaal per 8 weken van wacht en sporadisch bereid om uit te slapen bij grote projecten.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een gespecialiseerd koeltechnisch bedrijf naar de Retail en industrie gelegen in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een service technieker met kennis CO² koeltechniek om te werken over gans Vlaanderen.

Candidate Profile

De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een A2 diploma optie elektrische installaties met een specialisatie koeltechniek of een bachelor elektromechanica optie klimatisatie.

Hierdoor ben je ook in het bezit van een certificaat als gediplomeerd koeltechnieker. Verder heb je een eerste werkervaring als koeltechnieker met CO² koeling of andere koeltechnieken.

Als persoon werk je graag nauwkeurig, ben je ook technisch praktisch sterk en schrikt gezond fysiek werk je niet af. Tot slot ben je communicatief in het Nederlands en Frans en ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Client Offer

Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een sterk groeiende KMO die een A-Z dienstverlenging kan aanbieden. Zo bouwt de moedervestiging de koelmeubelen en de koelcentrales zodat je altijd duidelijke schema's en plannen voor handen hebt.

Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto uurloon, onkosten vergoeding van circa 13 euro / dag, verplaatsingsvergoeding, uitgeruste bedrijfscamionette met mogelijkheid om van thuis uit te vertrekken, laptop & GSM.

Interesse in deze boeiende functie? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier