Industrieel elektricien (M/V)
Over Ago
Grobbendonk
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Je staat in voor de opbouw en het onderhoud van industriële elektriciteitsinstallaties. Je vertrekt vanuit een installatieplan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken.

Tot je takenpakket behoort het plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels, de nodige aansluitingen voorzien, testen en in werking stellen van verdeelborden en installaties,

Vereisten

Je genoot een elektrische opleiding aangevuld met een praktische beroepsopleiding binnen deze functie of gelijkwaardige ervaring.

Je werkt graag in teamverband en bent leergierig. Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou als vakman zeer belangrijk. Je staat open voor opleidingen en past de opgedane kennis toe

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Wij bieden jou een tewerkstelling bij één van onze klanten en geven jou een ruime zelfstandigheid.

  Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salarispakket in functie van ervaring, inclusief extralegale voordelen.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Herentals Construct

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier