Monteur Netten regio Oudsbergen
Accent
Oudsbergen, BE
6 dagen geleden

Onze klant is een toonaangevende aannemer inde Belgische bouw. Sinds 1969 werken ze aan een vooruitstrevend envernieuwend professioneel bouwbedrijf waarin hun waarden centraalstaan.

Vandaag delen ze die overtuiging met meer dan 300 collega'sin hun verschillende vestigingen. Ze zijn een klantgericht bedrijfdat haar klanten belooft dat haar projecten stipt en aan deafgesproken scherpe kostprijs opgeleverd worden.

Terwijl de klantzich volledig kan concentreren op zijn eigen activiteiten, zorgt dekennis en creativiteit ervoor dat ze samen met de architectcreatieve oplossingen bedenken voor uitdagingen in het project.

Waarbij de klanten na oplevering terug kunnen kijken op eenbijzonder aangename bouwbeleving zonder zorgen. Door een uiterstnauwkeurige planning te maken, door collega's te helpen om veiligte werken, door op mogelijke veranderingen in de uitvoeringproactief te reagerenetc.

Functiebeschrijving

Voorde vacature als Monteur Netten regio Oudsbergen, ga je volgendetaken uitvoeren :

 • Plaatsen van veiligheidsnettenen randbeveiliging
 • Montage en demontage
 • Controleren en melden van beschadigingen
 • Werken op hoogte
 • Functie-eisen

  Voorde vacature als Monteur Netten regio Oudsbergen, beschik je over devolgende competenties :

 • Je bezit een passie voorveiligheid, zonder jou kunnen de monteurs niet aan de slag
 • Je bent bereid om fysiek zware arbeid teverrichten
 • Geen hoogtevrees
 • Arbeidsvoorwaarden

  Eenverantwoordelijk en afwisselende functie binnen een stabiel enfinancieel gezond bedrijf. Want iedereen werkt met ons hier aanmee! Een werkgever die ruimte cre ert waar mensen goed en aangenaamkunnen werken.

  Een state-of-the-art bedrijf met de ambitie om tegroeien en dat u mee kan uitbouwen en verder professionaliseren.Een salarispakket volgens de bouwbarema's afgestemd op uw ervaringen opleiding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier