Koerman
IMPACT
Gent, E Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor een internationaal bouwbedrijf ben ik op zoek naar een gemotiveerde koerman. Je zal instaan voor een uitgebreid takenpakket : Laden en lossen van vrachtwagens materiaal verzamelen en voorbereiden voor transport onderhoud van de koer en machines Functie-eisen Je hebt een eerste ervaring als magazijnier / koerman en hebt kennis van bouwmaterialen.

Je bent in het bezit van een VCA attest of bereid om het te behalen Je werkt gestructureerd en ordelijk Indien je ervaring hebt met een vorkheftruck en / of als bouwplaatsmachnist en je bent in het bezit van een attest?

Dan is dit een pluspunt. Je kan goed overweg met een computer Je werkt in 2 ploegen (van 6u tot 14u en van 10u tot 18u) Arbeidsvoorwaarden Wij zetten onze mensen op de eerste plaats! Waaruit blijkt dit?

Je zal met het mooi materiaal werken, dat perfect onderhouden is. Ook werkkledij zal door ons voorzien worden zodat je altijd met een goede uitrusting aan je taak kan beginnen.

Je krijgt doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een bedrijf dat in volle groei is. Bij nieuwe benoemingen zal met steeds intern kijken.

Zo is een tuinarbeider ondertussen doorgegroeid tot ploegbaas!) Onze onderneming heeft verschillende takken. Wil je op termijn doorgroeien binnen een andere afdeling?

Dan bekijken we samen de mogelijkheden. We zijn een groot bedrijf, maar de familiale sfeer is écht aanwezig. Iedereen kent elkaar.

Voor ons ben je geen nummer, maar een onderdeel van de familie. Je komt terecht in een team van 4 man. Je zal verloond worden volgens PC 124, de bouwsector.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier