.NET developer vr Belgische KMO in groei - Kortrijk
Austin Bright
Kortrijk, W Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Dit bedrijf in Kortrijk is gespecialiseerd in IT solutions voor bedrijven gaande van applicaties voor kwaliteitsbeheer en tracering tot het opzetten van volledige ERP applicaties en Cloud omgevingen.

Hun klanten zijn actief in een brede variëteit van sectoren en zijn van verschillende groottes. Zelf zijn ze een Belgische KMO met een 15tal werknemers.

Gezien sterke groeicijfers zijn ze momenteel op zoek naar een bijkomende .NET ontwikkelaar om het team uit te breiden. .

NET ontwikkelaar - Functie Je werkt mee aan het op maat afstemmen van de applicaties zodat zij naadloos aansluiten bij de noden van de klant.

Je staat hiervoor in overleg met de analisten om de projecten kwalitatief af te ronden. Je denkt na over de optimalisatie van het platform.

Nieuwe features ontwikkelen, nieuwe .NET ontwikkelaar - Profiel Bachelor of Master in een Informatica richting Minstens 3 jaar ervaring in .

NET development met C# en Winforms. Kennis van SQL is ook nodig. .NET ontwikkelaar - Aanbod Je komt terecht in een groeiend bedrijf dat open staat voor frisse ideeën om een nog hogere kwaliteit aan hun oplossingen te geven.

Een gemotiveerde en gedreven ontwikkelaar kan hier dus zijn creativiteit kwijt op zo een tastbare bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf.

Het bedrijf is toegankelijk gelegen in Kortrijk. Ben je zelf van de omgeving? Dan zal je hier niet onnodig tijd moeten verliezen in de file.

Je krijgt een mooie salarispakket aangeboden dat bestaat uit een brutoloon, bedrijfswagen, nettovergoedingen, groeps- en hospitalisatieverzekering, Heb je interesse in deze vacature?

Bezorg ons dan snel je CV via apply austinbright.com. Deze vacature wordt beheerd door Cedric en Jens. Zij zorgen van ook confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Keywords : .NET / C#.NET / Winforms / HTML / Javascript / Developer / Ontwikkelaar / SQL / Azure Devops

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier