Graduate Position: ondersteuner IT en verkeersmodellen
Departement Mobiliteit en Openbare Werken
Brussels
4 dagen geleden
source : Student.Be

Je verleent administratief ondersteunende diensten aan één of meer personen van de afdeling met als doel bij te dragen tot een vlotte, efficiënte administratieve werking van de afdeling en het departement.

Je ondersteunt via administratieve werkzaamheden de interne en externe processen en ondersteunt de organisatie in een efficiënt verloop van haar opdrachten en doelstellingen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd conform de geldende kaders, procedures en afspraken.

Het takenpakket van ondersteuner IT en verkeersmodellen bestaat uit 2 onderdelen. Enerzijds sta je in voor het administratief beheer en opvolging van de IT binnen de afdeling.

Anderzijds word je ingeschakeld voor ondersteuning bij de overheidsopdrachten in het team Verkeersmodellen van de afdeling.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier