Autotechnieker
Accent
Kapellen, BE
3 uur geleden

Met dertig jaar ervaring als dealer heeftonze klant gelegen te Kapellen een stevige portie vakkennisopgebouwd naar zowel de particuliere als professionele klant.

Zijzijn officieel verdeler van Renault en Dacia en hebben ook eeneigen garage om onderhoud en service aan de wagens uit tevoeren.

Functiebeschrijving

Jetaken bestaan voornamelijk uit het herstellen en onderhouden vanauto's van het merk Renault en Dacia. Je bent in staat om op eeneffici nte wijze storingen en defecten tetraceren.

Functie-eisen

 • Je hebt minimum een aantal jaar ervaring in een gelijkaardigefunctie ? Je bent leergierig en bereid bijscholing en training tevolgen om je verder te ontwikkelen in je vakgebied ?
 • Je bentcommunicatief sterk klantgericht en je kunt zowel zelfstandig alsin teamverband werken ? Je bent in het bezit van een rijbewijsB

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een competitief loon ? Een gezond en groeiend familiebedrijf meteen prettige werksfeer ? Een contract van onbeperkte duur in een38uren stelsel ?
 • Een stabiele organisatie waar dagdagelijksge nvesteerd wordt in mensen en middelen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier