DC Teamleader (Sint Niklaas)
VF Corporation
Sint, BE
1 dag geleden
source : DirectEmployers Association

Job Ad ALGEMENE SAMENVATTING Samen met de andere teamleaders, heb je de leiding over 10 tot 30 collega's op de afdeling.

Jouw zorg is de goede werking van het team op de vloer! Je bepaalt samen met je collega teamleaders en je supervisor de prioriteiten van de dag, je waakt er over dat alles volgens de regels en afspraken wordt uitgevoerd en zorgt bovendien voor de goede sfeer en de energie binnen het team.

 • JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN + Je geeft leiding aan een team van vaste en tijdelijke medewerkers+ Je bent de mentor van de vaste medewerkers in jouw team (evaluaties, bepalen van de doelstellingen)+ Je organiseert het werk efficiënt, bepaalt de prioriteiten, zorgt voor de juiste man op de juiste plaats en helpt bij problemen op de vloer+ Je communiceert over de vooruitgang en kwaliteit van het werk naar jouw leidinggevende (supervisor) om problemen te voorkomen+ Je denkt mee na over mogelijke verbeteringen aan de werking van het distributiecentrum+ Je ziet strikt toe op de veiligheids- en hygiënevoorschriften+ Je werkt zelf mee op de vloer indien nodig WIE JE BENT + Je bent een gedreven medewerker die kennis kan overdragen+ Je bent een echte teamplayer en kan collega's motiveren+ Je bent sociaalvaardig+ Je bent een goede communicator en deinst niet terug om voor een groep mensen te spreken+ Je drukt je vlot uit in het Nederlands;
 • je hebt een basiskennis van het Engels+ Je geeft graag steun aan anderen en kan discipline bewaren+ Je hebt een algemene PC kennis (mail, internet,.

 • en een basiskennis van word / excel+ Extra troeven zijn : je bent in bezit van een A2 diploma en hebt reeds ervaring in een gelijkaardige functie+ Je werkt graag in ploegen en / of in de nachtploeg.
 • ONS AANBOD Je komt terecht in een dynamische werksfeer, aangeboden met een warm onthaal en een vast contract!Er wordt gewerkt aan je vaardigheden om deze job uitstekend uit te voeren.

  Kortom aan opleidingen zal het niet ontbreken!Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket met een uitstekende verloning voor je inzet om in ploegen te werken (12% ploegenpremie, 25% nachtpremie) aangevuld met een woon-werkvergoeding.

  Kom je met de fiets, ben je uiteraard vol energie en daar krijg je nog een aantrekkelijke fietsvergoeding voor betaald! Kom je met het openbaar vervoer, wordt er ook voorzien in een terugbetaling van deze onkosten.

  Je ontvangt verder nog andere extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een pensioenplan, een hospitalisatieverzekering, anciënniteitsdagen, 9 ADV dagen / jaar, .

 • VF Diversity Vision StatementVF is committed to creating an inclusive environment that welcomes and values the differences among all of our associates, customers, suppliers and the communities in which we live and conduct business.
 • The continued success and growth of VF is enhanced through initiatives that promote diversity throughout VF around the , females, protected veterans and the disabled.

  VF is committed to providing equal opportunities in employment, and treating our VF associates and VF applicants without discrimination on the basis of their race, color, gender, age, national origin, religion, sexual orientation, gender identity or expression, marital status, citizenship, disability, protected veteran status, HIV / AIDS status, or any other legally protected factor.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier