Manager GL, Borgerhout
Conessence
Borgerhout, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor onze klant, actief in de medische sector, zijn we op zoek naar een Manager GL te Borgerhout Je verzekert een vlot en transparant afsluitproces, met een continue focus op procesoptimalisatie en groei van je team.

Je bent verantwoordelijk voor diverse kwaliteitsvolle interne en externe rapporteringen, waaronder de jaarrekening. Met jouw inspirerende leiderschapsstijl motiveer je een team van circa 10 medewerkers om verantwoordelijkheid op te nemen.

Je ondersteunt je medewerkers bij de dagelijkse uitvoering van hun taken en ziet toe op hun optimale inzet in functie van de omstandigheden zoals aanwezigheden, automatisering, outsourcing, projecten.

Je bent key user voor SAP in jouw deeldomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Corporate Accounting, Tax and Treasury.

Je bent diens rechterhand en backup, en hebt van daaruit exposure tot het Finance Leadership Team’. Master diploma in een economisch georiënteerde richting of een Bachelor diploma met aantoonbare relevante erva.

 • Jaarrekening;Accounting Tax;Hoofd Uitvoering;Team leiden;Projecten;ERP-software;Outsourcing;ICT;Samenwerken;Automatisering;
 • Treasury;Nederlands;MS Excel;GL;SAP ref : ad47781ideq32

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier