Service technieker zwembaden West- & Oost-VL - Vast contract
Client of Manpower
Flanders, Belgium
4 dagen geleden
source : Jobat

Service technieker zwembaden West- & Oost-Vlaanderen Vast contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een familiale KMO met een sterke reputatie zijn wij op zoek naar een service technieker met degelijke kennis elektriciteit en de wil zich te specialiseren naar een het installeren en onderhouden van zwembaden en toebehoren.

Functieomschrijving

Als service-technieker sta je na een grondige opleiding in voor het installeren en uitvoeren van onderhoudsopdrachten en oplossen van acute storingen aan een zwembaden en bijhorende installaties.

Je vertrekt elke dag vanop de firma met een volledig uitgeruste servicewagen om motoren te vervangen, verliesstroom opzoeken en herstellen, filters uitkuisen, parameters in het besturingssysteem aanpassen,.

 • Hierbij kom je hoofdzakelijk bij particuliere klanten in de regio West-, Oost-Vlaanderen & Antwerpen.
 • Profiel

  De service-technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch diploma elektriciteit en heeft een eerste werkervaring als service technieker.

  Hierdoor heb je een uitgebreide kennis naar elektrische installaties, bekabeling, aansluiten kasten, motoren en pompen, etc.

  Je bent perfectionistisch en je hebt de ambitie om jezelf te specialiseren om steeds meer complexe projecten te krijgen.

  Als persoon ben je klantgericht, heb je een verzorgd voorkomen en kan je vlot overweg met een tablet, rijbewijs B is verplicht, BE een extra troef.

  Aanbod

  Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke en moderne organisatie met toekomstperspectief . Als service technieker krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk verloningspakket (paritair comité bouw).

  Interesse?

  Ben jij de kandidaat die wij zoeken? solliciteer dan snel via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info? Stuur gerust uw vraag naar Wouter.

  sissau manpower.be of bel 0478 / 60 53 26.

  Bedankt en tot snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier