IT-Planet - Functioneel Analist - Financial
IT-Planet
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

FunctieomschrijvingJe werkt oplossingen functioneel uit. Je bent een belangrijk schakelpersoon tussen business en ITJe bent verantwoordelijk voor de functionele analyse van informatiesystemen (zodat ze tegemoet komen aan de verwachtingen van de business)Je documenteert de analyses die je maakt en bespreekt dedze ook met de technische collega's in het teamJe zet test cases op, op basis van de analyseEr wordt Agile gewerkt, met korte sprintsJe komt terecht in een gemengd business-IT team, dat werkt in een internationale context met development teams die deels offshore zitten Jouw profielJe hebt minimaal 5 jaar ervaring als Functioneel Analist in een financiële settingJe bent snel ingewerkt en durft initiatief nemenJe hebt sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, want je zal in constante interactie met zowel business als technische mensen gaan Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties.

Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt : loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques.

 • Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet : extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.
 • Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier