System/Network Engineer – Brussel
AT RECRUITMENT
Schaerbeek, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De IT afdeling bestaat vandaag de dag uit zo’n 100 personen, werkzaam binnen verschillende domeinen. Je zou deel uitmaken van het Infrastructure team en hebt volgende verantwoordelijkheden : Uitwerken van verschillende infrastructuurprojecten binnen één of meerdere technische domeinen zoals Windows, Monitoring, Storage, SQL, Netwerk, Aanbevelingen geven teneinde de infrastructuur te verbeteren en meehelpen om deze te implementeren.

Instaan voor oplossen van ernstige incidenten in samenwerking met andere afdelingen. Documentatie binnen de technische domeinen onderhouden.

Je beschikt over een bachelor in een IT gerelateerde richting Je hebt reeds ervaring met verschillende infrastructuur projecten Ervaring of kennis met SCOM is een plus.

Kennis van Microsoft windows server en Active Directory is een voordeel. Je spreekt uitstekend Nederlands / Frans, en bent goede verstaander van de andere taal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier