Onderhoudstechnieker zowel mechanisch als lassen
IMPACT
Gent, BE
2 uur geleden

Jobomschrijving

Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van werktuigen, installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal.

De hoofdzaak is dat je mechanieker bent, maar we verwachten dat je ook kan lassen, werktekeningen lezen en interpreteren, appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters,ventielen, sensoren, toebehoren)

We zoeken een totaalplaatje! Iemand die interesse heeft om al zijn capaciteiten te ontplooien en zich verder te ontwikkelen in de functie als mechanieker.

Een junior profiel (is

5 jaar ervaring) mag zelfstandig op de baan, en wordt vertrouwd met de verantwoordelijkheid onze klanten tevreden te stellen.

Gedrevenheid en positief ingesteld naar werkgever en klant toe is een must. Je bent in staat te werken volgens de voorgeschreven veiligheidsregels.

Je kan op een constructieve wijze met anderen samenwerken en communiceren.

Aanbod

Een stabiele job met doorgroeimogelijkheden in een financieel sterk bedrijf.

Een aantrekkelijk loon afgestemd op ervaring en competenties.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier