Jr dossierbeheerder: doe hier jouw eerste ervaring op!
Le Grand & Associates
Wielsbeke, BE
11 dagen geleden

Jr dossierbeheerder : doe hier jouw eerste ervaring op!

Voor een middelgroot boekhoudkantoor te Wielsbeke zijn we op zoek naar een junior dossierbeheerder. Heb je er altijd al naar uitgekeken om jouw klanten te adviseren ?

Met hun kwalitatief team van tien personen staan zij elke klant persoonlijk bij. Ze staan voor kwaliteit en niet kwantiteit.

Op de werkvloer heerst er een vlakke structuur en kan je genieten van een moderne omgeving . Je kan genieten van flexibele uren waarbij je alsook jouw eigen verlof kan inplannen en kan genieten van 26 vakantiedagen.

Wat doe je?

 • Inboeken en voorbereiding van balans en jaarrekening
 • Opstellen van de Btw-aangiftes
 • Voorbereiding van vennootschaps- en personenbelasting
 • Je kunt hierbij rekenen op de begeleiding van meer ervaren collega's. Indien je meer ervaring hebt opgedaan, kun je dichter bij de klant staan en doorgroeien tot adviseur van de klant.

  Je gaat later tevens ook bij de klant ter plaatse.

  Wie ben je?

 • Bachelor in Accountancy en / of Fiscaliteit, Master TEW of Handelswetenschappen
 • Eerste werkervaring is wenselijk
 • Sociaal en communicatief persoon
 • Zelfstandig en punctueel werken
 • Wat krijg je?

  Naast de leuke collega's en variërende job , kan je rekenen op een aanlokkelijk maandloon, maaltijdcheques en een smartphone.

  Dit alles wordt nog eens aangevuld met flexibele werkuren en de mogelijkheid om jouw verlof zelf in te plannen. Wanneer dit nog niet voldoende is, kun je genieten van 26 vakantiedagen .

  Omdat de focus ligt op kwalitatief werk worden er ook tal van opleidingen voorzien. Er is veel potentieel om door te groeien en de mogelijkheid om jouw titel te behalen.

  Een bedrijfswagen is ook een optie in de toekomst.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier