HR Business Partner (West-Vlaanderen)
Acerta
Assebroek, W Flanders, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Onze klant kan het best omschreven worden als een dynamische omgeving, die het menselijke kapitaal hoog in het vaandel draagt.

Correctheid, nauwgezetheid en innovatie zijn de kernwoorden die hen als bedrijf het best kunnen omschrijven. Onze klant, gelegen op de as Kortrijk-Brugge, kijkt uit naar versterking binnen zijn team.

Hiervoor zijn wij op dit moment op zoek naar een (m / v / x) : HR Business Partner (West-Vlaanderen) De uitdaging Je staat in voor de volledige rekrutering & selectie van zowel arbeiders als bedienden d.

w.z. contacten met interimkantoren, screenen van cv’s, selectie-interviews, onboarding van nieuwe medewerkers, evalueren partners, Maandelijks werk je actief mee aan de payrollverwerking in samenwerking met onze partner.

Verschillende projecten staan voor de deur van onze HR Business Partner : Het uitwerken van een trainingsbeleid Het optimaliseren van onboarding van nieuwe medewerkers Het uitstippelen van het performance management Het in kaart brengen van het loonbeleid en het optimaliseren hiervan Uiteraard sta je ook in voor de opvolging van de dagelijkse administratie.

Je bent het aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen het bedrijf betreffende HR-gerelateerde zaken. Je mag je uitleven op social media en het bedrijf hier doen leven.

Je werkt nauw samen met de COO en rapporteert rechtstreeks aan hem. De ideale match Je bent in het trotste bezit van minimaal een bachelorsdiploma.

Evenwaardig dankzij ervaring kan ook. Je hebt je eerste stappen in je professionele carrière gezet en bent ambitieus om verder te groeien.

Je bent communicatief sterk en hebt geen probleem om op hoger niveau professioneel aan de slag te gaan. Je denkt graag oplossingsgericht en op lange termijn.

Zowel operationeel als strategisch ga je graag aan de slag. Je bent enthousiast, hands on ingesteld en houdt van de nodige dynamiek.

Administratie schrikt je niet af en je kunt hier zelf de nodige structuur in brengen. Je bent taalvaardig, wat toelaat iedereen te bereiken en te enthousiasmeren.

Kennis van het Frans en het Engels zijn een grote plus. Wat hebben wij te bieden? Naast een uitdagende functie binnen een dynamische en boeiende omgeving bieden wij je een contract van onbepaalde duur aan, aangevuld met interessante voordelen.

Je hebt het geluk dat ons kantoor gevestigd is in een filevrije omgeving, met ruime parkeermogelijkheden. Ook zijn wij hevige supporter van het levenslang leren en bieden graag bijscholingsmogelijkheden aan.

Ben jij wie we zoeken? Nog steeds enthousiast na het lezen van de vacature omschrijving als HR Business Partner? Aarzel zeker niet om te solliciteren! Solliciteer via onderstaande knop, tik je basisgegevens in en voeg er meteen jouw volledige CV aan toe.

Wil je graag meer info, contacteer dan Mieke ten Haaf op 0478 33 35 99.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier