Junior Account Manager
Bank J.Van Breda
West-Vlaanderen, Belgium
10 dagen geleden

Functie

Als Junior Account manager doorloop je eerst een opleidingsperiode en bouw je stapsgewijs eindverantwoordelijkheid op naar een cliëntenportefeuille.

Zo zal je initieel ook een commercieel ondersteunende rol spelen door cliënten en collega account managers op verschillende vlakken bij te staan.

Je bouwt op deze manier niet alleen een mooie technische expertise op maar zo leer je ook onze doelgroepers zeer goed kennen.

Na je opleidingsperiode groei je door tot account manager en word je verantwoordelijk voor de opvolging en uitdieping van een bestaande portefeuille van doelgroepcliënten.

Je bekijkt samen met hen hoe je hun vermogenssituatie kan optimaliseren en je begeleidt hen met persoonlijk advies op maat.

Daarnaast prospecteer je, geruggensteund door een sterke marketingstrategie met bewezen succes, proactief en doelgericht bij beoefenaars van een vrij beroep of ondernemers die je overtuigt om cliënt te worden.

Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die zeer hoge verwachtingen hebben qua advies, zowel privé als professioneel, hun leven lang.

Dit alles in een voortdurend wisselende omgeving. Het is precies deze uitdaging die onze account managers het meest motiverend vinden in hun job.

Profiel

 • Je hebt een master in economische richting ;
 • Je bent enerzijds relatiegericht, commercieel en bovendien assertief ;
 • Je houdt ervan om te prospecteren en te pionieren ;
 • Je bent teamgeöriënteerd, houdt ervan om samen te werken en samen met collega's resultaten te boeken.
 • Aanbod

  Wij stellen alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

  Naast je vast maandloon bieden wij je een aantal extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques, iPhone en bedrijfswagen.

  Na het doorlopen van het opleidingstraject tot account manager, bieden we jou bovendien een zeer aantrekkelijke en resultaatsgebonden variabele verloning.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier