Advisor, Sint-gillis
Smals
Sint-gillis, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Advisor Functional Analyst ga je aan de slag in een gevarieerde functie waarbij je voortdurend je kennis kan delen en verrijken.

Je bepaalt de te volgen methodes en technieken voor de analyse, modellering van de gegevens en de testen. Je adviseert de IT-ontwikkelteams en levert een bijdrage aan hun opleiding.

Je spoort de verbetermogelijkheden op in de analyse- en testingprocessen en ondersteunt de implementatie ervan. Je draagt bij tot de reviews van de analyses om de kwaliteit ervan te verbeteren.

Je levert support aan de gebruikers van de modellerings-, documentatie- en testtools. Als Master in de Informatica beschik je over een eerste beroepservaring op het vlak van informaticaontwikkeling.

Je beschikt over een goede kennis van de volgende domeinen : verzameling van de requirements, functionele analyse, Data Modeling, UML, Agile, SCRUM, EUP, ontwikkelprincipes OO en testtechnieken.

Praktische kennis van de automatiseringsmethodes voor het testen van IT-applicaties en / of van d... ref : ad47781ideq32

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier