Tuin- en landschapsarchitect
TALENT4PEOPLE
Overpelt, Limburg, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Groenbedrijf Van Vlierden is bekend om zijn mooie, elegante en stijlvolle tuin -en landschapsontwerpen. Als een totaalpartner in groenaanleg zorgen zij voor tevreden klanten van ontwerp over de aanleg tot het onderhoud.

Met meer dan 50-jaar ervaring kan je er terecht voor hedendaagse en klassieke tuinen, daktuinen, dakterrassen en groengevels.

Om hun team verder te versterken zijn ze op zoek naar een Tuin- en landschapsarchitect Wat zijn jouw taken? Door proactief te luisteren naar de klant, maak je een ontwerp dat de wensen van de klant overtreft.

Deze ontwerpen kunnen zowel tuinen, parken, bijgebouwen, terrassen als groengevels zijn. Je creatief ontwerp maak je op in 3D zodat de klant zich een volledig beeld kan vormen van hoe zijn droomtuin er zal uitzien.

Je zorgt voor de opmaak van een passende offerte en bespreekt deze met de klant. Je kan een ontwerp toelichten en motiveren om zo de klant voor jou te winnen.

Je onderhoudt contacten met de klant tot aan de verkoop van het project. De ontwerpen vertaal je in beplantings- en uitvoeringsplannen en je zorgt voor de juiste materiaalkeuze.

Je gaat op zoek naar de nieuwste trends, technieken, innovaties en materialen om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit waarvoor we bekend staan kunnen blijven bieden.

Op regelmatige tijdstippen heb je overleg met je collega’s van de projectleiding over de technische uitvoering van de ontwerpen en om de voorziene kwaliteit van de verschillende projecten te waarborgen.

Je ontwerpt zowel voor particulieren als voor bedrijven en openbare diensten. Herken je jezelf hier? Bij voorkeur heb je een masterdiploma in de architectuur en hebt reeds enkele jaren werkervaring opgedaan in het uitwerken en uitvoeren van projecten.

Ervaring en / of scholing als landschapsarchitect zou het summum zijn voor ons. Je beschikt over de nodige talenten om op een creatieve en innovatieve manier de dromen van onze klanten te realiseren.

Je bent een gedreven en flexibele kandidaat met een grote interesse in planten, tuinen en groen in het algemeen. Van nature uit ben je een klantvriendelijke, commerciële en sociale persoon.

Je kan zelfstandig werken, maar bent tegelijk een teamspeler. Je kan snel schakelen tussen de verschillende projecten, teams en klanten waar je mee te maken krijgt en durft kritisch te zijn naar de andere teams toe.

Je spreekt vlot Nederlands en beschikt over voldoende kennis van het Frans. Spreek je bovendien een mondje Engels dan is dit zeker mooi meegenomen.

Je bent vlot met de meest courante Office pakketten. Kan je werken met een 3D-tekenprogramma? Dat is zeker een pluspunt.

Je bent mobiel en hebt er geen probleem mee om je te verplaatsen naar klanten in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Je woonplaats is minder belangrijk, omdat je projecten in verschillende regio’s liggen. Maar je moet wel bereid zijn om op regelmatige basis aanwezig te zijn op het kantoor in Pelt (Limburg).

Wat kunnen wij jou bieden? Een functie in een innovatief en ambitieus bedrijf dat zowel gaat voor prestigieuze projecten als totaalconcepten.

Samen met je collega’s maak je deel uit van een familiaal team dat kan terugvallen op vele jaren ervaring. Fierheid op de mooie projecten die je bij ons kan verwezenlijken.

Je komt terecht in een fijne positieve werkomgeving waar men aandacht heeft voor het welzijn van zijn werknemers. Ben jij de juiste kandidaat?

Dan ligt er voor jou uiteraard ook een mooi, marktconform verloningspakket klaar? Geprikkeld door deze vacature? Ben je geprikkeld door deze vacature en wil je het enthousiaste team van Van Vlierden vervoegen?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Petra Rubens (p.rubens talent4people).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier