Productie Manager – Innovatieve multinational – 36 Verlofdagen
Dixon & Company
Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : Regio Waregem Reference code : SGU - 16817 Type : Maintenance & Production Toegevoegd op : 20 / 11 / 2020 Over onze klantDe voortdurende investeringen in de laatste nieuwe technologieën, een uitstekend strategisch beleid en hoogopgeleid, sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de bouwmaterialen, op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot wereldmarktleider in de sector.

Wegens een interne verschuiving zijn zij voor de vestiging in regio Waregem op zoek naar een Productie Manager met sterk strategisch en analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een internationaal groeibedrijf dat professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel draagt.

JobomschrijvingPlannen, coördineren en opvolgen van de dagdagelijkse productieactiviteiten van jouw afdeling, opstellen en beheren van KPI’s en aansturen en coachen van 40 werknemers.

Analyseren van de interne flows, initiëren en implementeren van verbeterprojecten met oog op het optimaliseren van de werking, efficiëntie, rendementen en P&L binnen de afdeling.

Identificeren van verbeter- en investeringsopportuniteiten, uitwerken van projecten en zorgen voor een efficiënte implementatie in de plant.

Verzorgen van de communicatie tussen alle betrokken afdelingen en rapporteren van de resultaten aan de Operations Manager van de site.

ProfielMaster industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur.Min 5 jaar relevante werkervaring als productie manager, bij voorkeur binnen een industriële omgeving.

Sterk analytisch en strategisch inzicht.Je haalt voldoening uit het coachen en opleiden van mensen en houdt ervan het beste uit hen naar boven te halen.

Kritische geest, oog voor detail en zin voor verbetering.AanbodZeer interessant salarispakket, wagen met tankkaart en tal van andere extralegale voordelen.

36 verlofdagen en glijdende werkuren.Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van jouw ambities, zodat je ook op de lange termijn de nodige uitdagingen zal hebben.

Kwalitatieve opleidingen, gaande van trainingen rond soft skills tot vaktechnische opleidingen, die ervoor zorgen dat jij continu kan blijven bijleren en kan blijven groeien in je job : Ideaal voor leergierige ingenieurs!Een boeiende positie binnen een financieel gezond, internationaal groeibedrijf dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier