Hr project consultant
Let's Work
Herentals, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Vereisten Wie ben je en wat kun je? - Je bent een positieve doorzetter en je viert graag successen. - Je bent een flexibele go-getter die zich voor 100% vastbijt in je job.

 • Je bent een teamspeler en Samen-Werken is helemaal jouw ding. - Je spreekt vlot Nederlands en je hebt een basiskennis Frans en Engels.
 • Ervaring in de uitzendsector is voor deze functie een must. - Ook kennis van sociale wetgeving is een troef. - Je hebt een rijbewijs B op zak.
 • Aanbod What’s in it for you? - Je krijgt een veelzijdige job met mooie doorgroeimogelijkheden. - Je scoort een competitief loonpakket met maaltijdcheques.

 • Je floreert in een groeibedrijf met een frisse dynamiek. - Happiness work dankzij fijne collega’s en een cultuur van Samen-Werken.
 • Werk maken van werk geven? Mail meteen jouw kandidatuur naar jobs letswork.be of bel Talent Manager Ivan op 056 24 15 58. Rijbewijs B

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier