PRODUCTIELEIDER
Hays Kortrijk
Harelbeke, W Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

HAYS Engineering zoekt voor een afdeling van een internationale groep een productieleider om een lokale productie-unit aan te sturen.

Je bent verantwoordelijk voor de productie, het magazijn en de technische dienst met in totaal 20 medewerkers. Gevarieerde job als productieleider Leidinggevende ervaring in productieomgeving 41 dagen verlof Als productieleider kom je terecht in een afdeling van een grote multinational waar je een echt kmo-gevoel terugvindt.

Je bent verantwoordelijk voor de productie, het magazijn en de technische dienst met in totaal 20 medewerkers. Je stuurt hen persoonlijk aan en coacht hen dagelijks.

Daarbij ben je vaak aanwezig op de werkvloer en spring je in waar nodig. Je zorgt ervoor dat de productieplanning vlot doorstroomt en het onderhoud ingepland en uitgevoerd wordt.

Daarnaast doe je ook een stukje aankoop van zowel technische onderdelen als grondstoffen voor de productie. Je rapporteert aan de plant manager.

HAYS Engineering zoekt voor deze vacature een technische kandidaat met minstens een eerste leidinggevende ervaring. Je voelt je thuis op de werkvloer en houdt van persoonlijk contact met werknemers.

Verder ben je communicatief ingesteld en kan je snel knopen doorhakken in stresssituaties. Beschik je over een heftruckbrevet, dan is dit een pluspunt (dit om in te springen in het magazijn indien nodig).

Binnen deze firma heerst een goede sfeer. Je komt terecht in een dynamische omgeving en wordt omringd door gemotiveerde collega's.

Men biedt jou een competitief loonpakket met uitgebreide extralegale voordelen. Op zoek naar een gevarieerde job als productieleider?

Verstuur dan je cv naar Melanie D'Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk of neem telefonisch contact op via 056 23 04 67.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier