Manager Accountancy Antwerpen
BDO International
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

OmschrijvingAls professionele raadgever en coach van ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven, ga je de zaakvoerders helpen hun strategie en bedrijfsplan uit te voeren.

Om dit te doen, kan je rekenen op de hulp van een multidisciplinair team. Als BDO accountancy expert ben je enerzijds een centraal aanspreekpunt dat waakt over de klantenbelangen en anderzijds de verantwoordelijke voor het superviseren van een professioneel team.

Om ons team te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Senior Manager voor ons kantoor in Antwerpen.Je verantwoordelijkhedenAls Senior Manager Accountancy zal je op een actieve manier jouw klantenportefeuille beheren.

Je onderhoudt op regelmatige en constructieve basis klantenrelaties en ontwikkelt op deze manier een regionaal netwerk. Je zal de naambekendheid van het bedrijf vergroten door actief deel te nemen aan verschillende seminaries, colloquia, aan conferenties en aan werkgroepen evenals door het nauwkeurig onderzoeken en later publiceren van artikels.

In het kader van jouw functie zal je waken over de evolutie van de business unit alsook over de samenwerking van het team.

Daarenboven zal je ook de goede werking van de operationele taken superviseren en dit alles terwijl je de kwaliteit voor de klant kan garanderen.

Door jouw opvolging en interventies zal je de medewerkers motiveren en ondersteunen opdat er een optimale uitwisseling van informatie tussen de verschillende collega’s kan gegarandeerd worden.

In je rol van coach zal je ervoor zorgen dat alle leden van jouw team kunnen groeien.Je profielJe beschikt over een master met een specialisatie in Finance, Accountancy of HandelswetenschappenJe hebt minstens 8 jaar ervaring in een gelijkaardige functie of omgevingJe bent lid van het IABJe kent de regio en je beschikt over de vaardigheden om hier een netwerk van contacten te ontwikkelen op korte termijnVan nature uit extravert, ben je in staat om een samenwerking aan te gaan met klanten waarbij je een luisterend oor biedtJe kan rekenen op sterke vaardigheden op het vlak van accountancyJe kan je vlot uitdrukken in Frans en EngelsJe bent van nature uit kalm, georganiseerd en je bezit over een sterk analytisch en logisch denkvermogen Ons aanbodJe maakt deel uit van een groep met een uitstekende reputatie, die kan terugvallen op een sterke internationale organisatie.

BDO biedt je de mogelijkheid jouw capaciteiten optimaal te ontwikkelen binnen een dynamische, boeiende en open bedrijfscultuur, met ruimte voor autonomie en groei.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier