Cloud Automation Engineer
Ordina Belgium
Mechelen, België, NL
5 dagen geleden
source : Joblift

Als cloud automation engineer ben je verantwoordelijk voor deautomatisering, optimalisering, documentatie en ondersteuning van deinfrastructuurcomponenten.

Deze componenten worden gehost in gedeeldefaciliteiten en cloudservices zoals Azure, Google Cloud of AWS. Je ontwerpt dejuiste build tools en frameworks die de implementatie en het beheer van hetplatform van onze klant ondersteunen.

Je bedenkt oplossingen voor cloudcomputing, hosted services en ontwerpt de onderliggende software-infrastructuur. Je adviseert applicatieontwikkelaars bij het kiezen van dejuiste technieken voor het bouwen van schaalbare applicaties, binnen hetmicroservices paradigma.

Je maakt monitoring van het platform mogelijk. Jebent oplossingsgericht op infrastructurele vraagstukken in verschillendeomgevingen.

Wie we zoeken : Je hebt meer dan 2 jaar ervaring met cloud-based provisioning, monitoring, troubleshooting, en gerelateerde cloud automation technologieën Je begrijpt de voor-

en nadelen van cloudtechnologieën Je hebt ervaring met IaaS en PaaS technologieën Je hebt ervaring met en inzicht in de SDLC Je hebt veel ervaring met tools voor containerization en orchestration zoals Docker, Kubernetes en eventueel Mesos en Swarm* Je kent GIT version control systems zoals GitHub, GitLab of Bitbucket Je hebt ervaring met CI / CD-

automatiseringstools zoals Jenkins, Concourse of Bamboo, en artifact repositories zoals Nexus of Artifactory* Je hebt ervaring met werken in een agile omgeving Je kan nieuwe technologie zelfstandig aanleren Wat we bieden : Je draagt bij tot uitdagende projecten bij top internationale en Belgische bedrijven uit diverse sectoren* Je werkt in een hightech omgeving met focus op kennis en innovatie, een open no-

nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief* Je maakt deel uit van de indrukwekkendste Java-club van België* Je houdt je technische en sociale vaardigheden up-

to-date op onze Ordina Academy en wordt ondersteund bij het behalen van certificaten* Je ontvangt een competitief salarispakket met bijkomende voordelen zoals een bedrijfswagen, laptop, verzekeringspakket, maaltijdcheques, onkostenrekening, enz.

 • Je kan deelnemen aan leuke business- en teambuildingsactiviteiten Interesse? : Klik dan nu op de sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier