Industrieel Elektricien / Elektronicus - E&I
Client of Manpower
GENT
1 dag geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Op de dienst E&I heerst er een sfeer van teamwork, maar iedereen beschikt tegelijk over de nodige zelfstandigheid. De job van elektrieker is een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief.

Je werkt binnen een hoogtechnologische omgeving, waarbij ontwikkeling centraal staat. Je mag bij opstart dan ook een intensieve opleiding verwachten waardoor je vlot, met kennis van zaken, ingewerkt geraakt in de functie.

Meer concreet sta je in voor : het preventief en curatief onderhoud van elektrische onderdelen van productie, proces- en hulpinstallaties, het elektronisch onderhoud en biedt oplossingen bij storingen of defecten.

Verder lees en interpreteer je schema’s en plannen. Na een intensieve opleiding werk je vlot met het onderhoudsbeheersysteem en gebruik je op een veilige manier de nodige mobiele arbeidsmiddelen.

Je houdt de werkadministratie bij en doet de nodige rapporteringen.

Profiel

Als E&I Technicus beschik je over een bachelordiploma met afstudeerrichting in een elektrische richting (elektriciteit, elektronica, energietechnologie, elektrotechniek, elektromechanica, .

 • of over een diploma TSO Elektriciteit of Elektronica mét specialisatiejaar én met ruime ervaring in een soortgelijke functie en omgeving.
 • Kennis van meet en regeltechniek is een pluspunt.

  Je bent een persoon die procesgericht kan denken. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je neemt initiatief en werkt oplossingsgericht.

  In een productieomgeving moet het soms eens snel gaan. Daarom ben je stressbestendig en heb je zin voor verantwoordelijkheid.

  Tot slot is veiligheid jouw eerste prioriteit.

  Je bent bereid om in een wachtsysteem te werken na de inloopperiode (om de 6 weken).

  Aanbod

  Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële groeimogelijkheden.

  Voor dit groot gezond bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Het is een productiebedrijf dat ecologisch werk verricht.

  Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

  Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring, groeit naar ervaring en prestaties) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), onkostenvergoeding, .

 • Tot slot zijn de vakantiedagen (met 12 ADV dagen boven de wettelijke feestdagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).
 • Interesse? Solliciteer snel door je cv te verzenden naar jan.callens manpower.be. Je ontvangt antwoord binnen de 48 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier