STORINGSTECHNIEKER
Accent
Oostende, BE
1 dag geleden

Deze firma specialiseert zich inoutsourcing / projectsourcing van techniekers voor bouw en industrie.Zo ondersteunen hun techniekers enerzijds industri le ondernemingenvoor preventief en curatief technisch onderhoud machinebouwbordenbouw las- en montagewerken en industri le verhuisprojecten.

Anderzijds worden ze vaak ook ingeschakeld voor ondersteuning inonderhoud en installatie van elektriciteit sanitair HVAC enschrijnwerk.

Spreekt deze vacature je aan? Bel me op het nummer0473 84 49 02. Indien je nog werkt kan je me ook na de werkuren opdit nummer bereiken.

Niet voor de volle 100% overtuigd? Aarzelzeker niet om me te contacteren zodat ik je de andere mogelijkhedenkanvoorstellen.

Functiebeschrijving

Alsstoringstechnieker voor deze outsourcingsfirma ga je dagdagelijksde baan op vanuit Oostende om de opdrachten zelfstandig uit tevoeren.

Je staat in voor het oplossen van elektrische enmechanische storingen aan productiemachines. Daarnaast neem jepreventief en curatief onderhoud voor je rekening.

Je denkt mee naover het rendement van de productie op technisch gebied en steltverbeteringen voor waarnodig.

Functie-eisen

Jekan een diploma elektromechanica voorleggen en een 5-tal jaarrelevante ervaring als storingstechnieker voorleggen. Je bent instaat om zowel zelfstandig aan de slag te gaan als in teamverband.

Flexibiliteit op het vlak qua uurrooster als qua werkplaats magvoor jou geen probleem vormen. Het spreekt voor zich dat je alselektromechanieker veiligheidsbewust bent.

Aangezien je zelfstandigde baan op gaat ben je in het bezit van een Brijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Jekomt terecht in een groeiende omgeving die hun techniekers centraalplaatst. Je kan rekenen op een afwisselende en uitdagende job metveel vrijheid.

De verloning is markconform en afhankelijk van jouwervaring. Als groeiende firma bieden ze dan ook de mogelijkheid aanhun mensen om mee te groeien en ontplooien.

Daarnaast bestaat demogelijkheid tot een eigen bestelwagen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier