Junior Supply Chain Specialist
Manpower
Wilrijk, Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een zeer grote fabrikant van medical equipment, zijn wij op zoek naar een Junior Supply Chain Specialist.

In je nieuwe functie krijg je een heel ruim pakket aan verantwoordelijkheden die zich situeren binnen voorraadbeheer en aankoop.

Op vlak van voorraadbeheer zal je o.a. verantwoordelijk worden voor het verzekeren van een optimale voorraad, de follow-up en verbetering van bestaande supply chain procedures, het stockmanagement, het organiseren van een jaarlijkse stocktelling en de set-up van de sales forecast.

Binnen de aankoop sta je o.a. in voor de productieplanning en follow-up en de plaatsing van aankooporders. Bovendien word jij hét aanspreekpunt voor de verschillende leveranciers.

Voor deze functie is onze klant op zoek naar een gemotiveerde junior met een Bachelor-diploma en een oprechte interesse in Logistiek en / of Supply Chain.

Als Junior Supply Chain Specialist ben je iemand die zich flexibel opstelt en zeer graag wil bijleren en zich verder wil ontwikkelen binnen deze branche.

Bovendien beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels. Een goede kennis van SAP wordt gezien als een meerwaarde.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier