Rigger
Accent
Zwijndrecht, BE
3 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

1 / Het plaatsen van kabels op ?straddle carriers? 2 / een andere veelvoorkomende job is het plaatsen van Webnet in borstweringen ofarchitecturalestructuren.

Functie-eisen

Wezoeken iemand die handig is , op mechanisch vlak. Gevoel hebbenvoor veiligheid en verantwoordelijkheid op alle vlakken.

Vca attestis een groot pluspunt. Willen bijleren en luisteren naar de ervarenpersonen in het team. Geen hoogtevrees hebben.

Attest hoogtewerkeris een groot pluspunt. Werkuren : 6 uur tot 14.30 uur, flexibelewerkhouding indien een bepaalde opdracht moet af zijn, dan wordener soms overurengepresteerd.

Arbeidsvoorwaarden

Loonnaar werk, binnen een leuk bedrijf en in een super team. Job optievast

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier