Hands-on Engineering Production - Talentpool
Daikin
Ostend, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij een technische bachelor or een hands-on ingenieur met een grote interesse in manufacturing, production engineering of ambieer je een leidinggevende functie zoals teamleader of supervisor?

Dan zoeken we jou! Momenteel draait onze productie wat minder gezien de corona-crisis. Onze focus nu is de continuïteit van onze productie en dit op de beste manier voor iedereen die in onze fabriek werkt.

Maar we zitten niet stil! Daarom zijn we volop bezig met het aanleggen van een Talentpool zodat we na deze crisis opnieuw direct aan de slag kunnen met rekrutering.

Heb je interesse om in de toekomst aan de slag te gaan in onze factory of the future’? Lees dan zeker verder en stuur ons een spontane sollicitatie.

Na het screenen van je profiel, zullen we je eerst even kort opbellen om je interesses en mogelijke opportuniteiten verder te bespreken! Departement Onze productiesite in Oostende is verantwoordelijk voor de dagelijkse productie van onze HVAC toestellen en het beheer van de voorraad.

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een internationale omgeving in een lokale setting. Lean, Kaizen en innovatie zijn termen.

Profile Je bezit een technische bachelor of bent een ingenieur met een hands-on mentaliteit. Je spreekt en begrijpt vlot de Nederlandse taal.

Je kan probleemoplossend denken op verschillende vlakken. Je hebt een analytische mindset en bent altijd op zoek naar hoe het beter kan.

Je kan knopen doorhakken en je bent stressbestendig. Ervaring binnen een productieomgeving is een plus, maar geen must. Our offer Interesse om deel te zijn van onze Daikin Family?

Stuur ons je cv per e-mail naar jobs daikineurope.com . Related vacancies DX Technician Rhône-Alpes / Auvergne - France Read more Hotline Technician BRON - France Read more

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier