Commercieel vertegenwoordiger Gewelven
Willy Naessens Group
Ninove
1 dag geleden

functie

Als technisch commercieel vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de gewelven. Je bezoekt en adviseert onze bestaande opdrachtgevers in verband met hun projecten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten via doelgerichte prospectie. Je staat dus in voor de opvolging van het bestaande klantenbestand en de uitbreiding ervan.

Je bouwt een vertrouwensrelatie en een positief imago op voor het bedrijf. Je staat in contact met o.a. architecten, bouwheren en aannemers.

Je creëert een win-win situatie met de klant door een open en eerlijke samenwerking na te streven. Door je enthousiasme en vakkennis weet je de klant te overtuigen.

Je bouwt een eigen netwerk uit. Je voert zelfstandig de prijsonderhandeling uit en je rondt de verkoop af. Je rapporteert rechtstreeks aan het management.

Jouw profiel

Je bent industrieel ingenieur bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt bij voorkeur ervaring in de bouwsector. Je hebt de ambitie om expert te worden in je vak.

Bovenal ben je een communicatief en commercieel persoon die zijn klanten weet te overtuigen en te binden. Je bent ondernemend en neemt je verantwoordelijkheid op.

Kennis Frans is een pluspunt.

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

Je komt terecht in een standvastige bedrijf met een succesvol team waar je een mooie commerciële carrière kan uitbouwen.

De onderneming biedt je een degelijke opleiding, een aangepaste verloning volgens inzet en resultaten.

Ligging

De activiteiten van Megaton zijn gericht op de productie van prefab betonelementen in het algemeen en in het bijzonder op productie van kanaalplaten (welfsels) in voorgespannen beton voor de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw

HR Medewerker

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier