chauffeur c met code 95 in mechelen
Randstad
Mechelen, Antwerpen
6 dagen geleden

job description

Je zorgt voor de levering van dranken in verschillende horecazaken, woonzorgcentra en soms op events in Vlaanderen & Brussel (ongeveer 10 stops per dag).

Je hebt een goed sociaal contact met de uitbaters van de horecazaken.Samen met de bijrijder zorg je voor het veilig laden en lossen van de goederen.

Je zorgt ervoor dat de nodige administratie in orde is ( bv betalingen in ontvangst nemen, factuur bezorgen).

qualification

Je hebt een geldig rijbewijs C (met vakbekwaamheid code 95).Je bent een heer (of dame) in het verkeer! Je rijdt veilig & volgt de verkeersregels.

Je doet graag fysiek zwaar werk.Je spreekt goed Nederlands. Kennis van het Frans is een plus! Je bent het visitekaartje van Kuehne + Nagel & je hebt graag veel contact met de klanten.

Je hebt geen ochtendhumeur : je 6u30 's morgens tot ongeveer 16u in de namiddag (einduur varieert).Je weekend duurt altijd 3 dagen! Je presteert een voltijdse werkweek in 4 dagen : van dinsdag tem vrijdag.

Je komt terecht in een toffe groep collega's & je bouwt een goed sociaal contact op met de klanten.Je werkt voltijds in een 4-

dagen werkweek van dinsdag tot en met vrijdag.Je krijgt een brutoloon van + 13 euro per uur, aangevuld met ARAB-vergoeding en maalijdcheques van 6 euro.

Je krijgt werkzekerheid op lange termijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier