Internal Project Coördinator
Experis
Brussels, Belgium
5 dagen geleden

Experis Engineering, onderdeel van de ManpowerGroup, is een toegewijde partner voor ingenieurs in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Onze klant is een gevestigde waarde in de streek van Roeselare en onderdeel van een gerenommeerde internationale groep. Hun producten zie je zeer vaak in het dagelijkse straatbeeld en ze zijn al een hele tijd bezig met de omschakeling naar groene producten voor een duurzame toekomst.

Wij zijn momenteel op zoek naar een projectmanager die het verloop van de verkochte projecten intern in productie opvolgt.

Nadat een project door het Sales-departement verkocht is, treed jij op de voorgrond om de puntjes op de i te zetten en om het project in goede banene te leiden.

Je begeleidt de klant van A tot Z in het volledige proces, waarbij je advies geeft over verschillende opties en specificaties.

Je houdt de verschillende deadlines in de gaten, zorgt ervoor dat alles verloopt zoals afgesproken met de klant en bereid de oplevering voor door het opstellen van technische documenten en het bestuderen van de lokale wetgeving.

Door het continue evoluerende product (en de markt), hou je jezelf steeds up-to-date met de laatste ontwikkelingen en technologieën om die kennis te kunnen gebruiken in jouw commerciële contacten met de klant.

Er wordt ook verwacht dat je af en toe tot bij de klant gaat voor een optimaal contact.

Door de techniciteit van het product en zeker de laatste technologieën die geïmplementeerd worden, zijn we op zoek naar een ervaren kandidaat met een technisch hoger diploma (Ingenieur / Bachelor Elektromechanica / Elektriciteit / Elektrotechniek / .

 • Ervaring is hier een belangrijk aspect van de zoektocht, aangezien het om miljoenenprojecten gaat bij onze klant, dus zijn we op zoek naar een hoge graad van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, maturiteit en stressbestendigheid.
 • Bij voorkeur ben je al in aanraking gekomen met project management. Je bent iemand die zowel de administratieve taken op bureau als de operationele taken in produtie wil / kan uitvoeren.

  Een laatste belangrijk aspect is je overtuigende, klantgerichte houding en je sterke communicatieve vaardigheden.

  Lijkt je dit volledig jouw ding? Ontdek dan meer over deze vacature door mij te contacteren! Ik ben Cedric De Maré en vlot bereikbaar op het nummer 09 321 82 49.

  Stuur zeker ook je cv naar cedric . demare at experis . be.

  Veel succes en tot gauw!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier