Plaatser (tuin)poorten
Pouleyn nv
Nijverheidslaan 9 B8570 Vichte
12 uur geleden

Groep Pouleyn, gevestigd in Vichte, is met zijn typisch West-Vlaamse hands-on-mentaliteit een toonaangevend bedrijf en profileert zich al generaties lang als 100% Belgisch producent van houten maatwerk.

Vol passie staat Pouleyn voor expertise en toewijding. Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, één van de meest kwalitatieve houtsoorten.

De kwaliteit van Afrormosia komt volledig tot zijn recht bij de productie van de exclusieve Pouleyn poorten, ramen en deuren.

Hiervoor investeert Groep Pouleyn in gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers met diverse technische profielen.

Profiel

 • Vakkennis : je hebt ervaring met het plaatsen en afwerken van (tuin)poorten of afsluitingen en je hebt een rijbewijs C.
 • Efficiëntie : je werkt planmatig en binnen de vooropgestelde tijd je kan zelfstandig werken en bent team-speler. Je bent positief ingesteld en gemotiveerd.
 • Perfectionisme : het correct plaatsen en afwerken van onze kwalitatieve producten op een perfecte manier zodanig dat uw werk door iedereen gezien mag worden .
 • Klantvriendelijk : Afspraken stipt nakomen, zowel naar werkgever toe als naar de klanten
 • Representatief : een nette en beleefde vakman die iedere klant graag in huis wilt halen .
 • Wij bieden

  Wij bieden naast een aangename werksfeer binnen een dynamische en vooruitstrevende KMO een atelier waar vakmanschap en technologie voorop staan naast een competitief verloningspakket volgens ervaring en competenties.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier