Customer engineer
Jobat
Ranst, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Customer Engineer zorgt u ervoor dat : - De klantenvraag op een gestructureerde wijze administratief en commercieel verwerkt wordt,waarbij klantentevredenheid centraal staat.

 • Technische expertise verleend wordt in de toegekende productgebieden.- Er toezicht gehouden wordt op de correcte toepassing van de PED richtlijn.
 • Dat de producten op de meest rationele manier geproduceerd worden met het gewenste kwaliteitsniveauManaging flexibility betekent voor jouw functie dat je balanceert tussen technisch inzicht, een commerciëleaanpak en administratieve opvolging.
 • Je laat niets aan het toeval over en je bent nieuwsgierig om te leren.Een stevige bagage is belangrijk (ingenieur, bachelor of ervaring in een technische omgeving), maar jecombineert die met een aanpak die klanten overtuigt.

  Je bent een teamspeler die collega’s helpt en klantenovertuigt van onze kwaliteit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier