Mechanical Design Engineer (creo)
Darwin
Moerzeke, E Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

De functie Je bent verantwoordelijk voor de mechanische ontwikkeling van machines, op basis van een idee of een gedetailleerde specificatie van de klant.

Je begeleidt de productie en montage bij het maken van de stukken en de montage van de machines. Je stelt mee het ce technisch dossier op.

Je hebt contact met klanten en leveranciers voor de jou toegekende projecten. Je rapporteert aan de manager mechanical engineering Het profiel Je hebt een dynamische persoonlijkheid en bent een echte teamplayer.

Je denkt oplossingsgericht, bent leergierig en stressbestendig. Je bent communicatief sterk en praat vlot Engels. Je hebt een goede kennis van cad-

systemen en kennis van creo elements direct versie 18.1 / 19. Je hebt kennis van en inzicht in montagetechnieken. Je hebt ervaring met lean management, denkt na over de processen binnen jouw eigen functie en binnen de afdeling en zoekt continu naar verbeterpunten.

Ervaring in machinebouw is een troef. Je bent industrieel ingenieur elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Aanbod Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een hoogtechnologische werkomgeving met grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een hecht team.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier