Marktonderzoek Stage
Deutsche Bahn AG
Mechelen
19 uur geleden

Offer :

Bij ons is geen dag hetzelfde, veel bedrijven zeggen het, bij ons is het zo! We bieden een leuke, afwisselende en leerzame stage in een informeel team.

Schenker Logistics biedt je tijdens de stage begeleiding waar dit nodig is en een vaste stagebegeleider. Je krijgt voldoende ruimte om te leren en in de praktijk ervaring op te doen.

Tijdens de stageperiode krijg jij een kijkje achter de schermen bij de Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek.

Tasks :

Voor ons Salesteam zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die onze organisatie gaat helpen met het in kaart brengen van de Belgische markt.

Je doet onder andere marktonderzoek naar onze dienstverlening, producten en concurrenten. Dit onderzoek voer je uit vanuit onze moderne vestiging in Mechelen.

Je komt te werken in een klein team en zal begeleid worden door de Manager Inside Sales. Het team staat erg open voor initiatieven en de frisse blik van een gedreven studente en je krijgt dan ook veel vrijheid bij de uitvoering van je opdracht.

Requirements :

Je bent een bachelor of master student en volgt een opleiding richting handel, logistiek of marketing en bent op zoek naar een stage voor aankomend schooljaar.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier