Administratief bediende
Willy Naessens
Provincie Oost-Vlaanderen, Belgium
3 dagen geleden
source : Bouwjobs

Als polyvalent administratief bediende neemt u verschillende taken voor uw rekening. U hebt taken die dagelijks terugkomen : administratieve voorbereiding van documenten voor productie, dagplanning opstellen, etiketten maken, vrachtindelingen.

U verzorgt ook de administratie van de verkoop. Daarnaast zijn er ook algemene taken : telefonie, opmaken van lijsten in Excel, algemeen klassement.

Kortom, een zeer gevarieerde functie!

U bent in het bezit van een diploma in een administratieve richting of gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters komen ook in aanmerking.

U hebt een doorgedreven kennis van MS Office (nadruk op Excel) en leert snel bedrijfseigen programma's aan. U bent cijfermatig ingesteld en werkt stipt en nauwkeurig.

U weet van aanpakken, bent dynamisch en heel gemotiveerd. Kennis Frans is een pluspunt.

Willy Naessens biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf.

De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich. We bieden een contract van onbepaalde duur, een aangename werksfeer en een verloning aangepast aan inzet en capaciteiten.

De Willy Naessens Group biedt ook verscheidene doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier