Projectleider Industrie - Professionele werkomgeving, Putte
LGA Engineering
Putte, BE
18 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees dan gerust verder. Bedrijfsinfo; Dit bedrijfsbouw maakt deel uit een groep van verschillende bouwbedrijven en verzorgt industriële nieuwbouw- en renovatieprojecten : logistiek, warehousing, sportcomplexen, garages, showrooms, kantoren, voedingsbedrijven,.

 • voor elk budget en voor elke klant. Dankzij jarenlange ervaring staan zij garant voor een professionele totaalaanpak. Zij bieden de oplossing voor elk traject : Van bij de budgetfase, het ontwerp, de 3D-presentatie tot en met de realisatie van de dossier.
 • Van bij het zoeken naar een geschikte locatie tot en met het renoveren van bestaande complexen. Functieomschrijving; Je houdt toezicht op de operationele, technische en commerciële aspecten van de projecten.

  Je stuurt je eigen personeel en onderaannemers aan. Je houdt werfvergaderingen en rapporteert hierover. Je bewaakt de budgetten en onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en architect.

  Je staat in voor de rendement... Budgetten;Klantcontact;Veiligheid;Weg- en waterbouw;Arbeidsvoorwaarden;Projecten ref : ad47781ideq32

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier