Technisch Tekenaar
Whoohoo
Gent, Belgium
8 uur geleden

Over de functie

Teken de betonstructuren uit.

Als technisch tekenaar sta je in voor het tekenen van betonelementen, wapening, koude bruggen, etc. Daarnaast sta je in voor de opbouw van de materiaallijsten.

Je tekent in Autocad 2D en 3D alle elementen uit dit voor woning, utiliteitsbouw en bouwakoestiek. Daaropvolgend interpreteer je de sterkteberekeningen dmv het ERP-systeem.

Je krijgt een interne opleiding over het calculeren van beton.

Functie eisen

Je beschikt over een bachelor bouwkunde / houttechnologie / toegepaste architectuur met een passie voor tekenen, dit in de regio van Asse.

Wat bieden wij jou?

 • Mooie duurzame projecten
 • Opleidingstraject
 • Zelfstandig werken
 • Goede onderlinge sfeer
 • Aantrekkelijk loonpakket
 • Vast contract
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een gerenommeerde internationale producent van beton. Ze willen graag hun team uitbreiden met een technisch tekenaar.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier