Argenta - DevOps Engineer Solutions
Argenta
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Als OPS engineer maak je deel uit van de IT Business Solutions Operationele afdeling en word je verantwoordelijk voor het oplossen en voorkomen van incidenten in 1ste en 2de lijn.

Daarnaast sta je in voor het borgen van de continuïteit van business- en IT-applicaties binnen jouw kennisdomein. Je komt terecht in een DevOps team van analisten, ontwikkelaars, testers en OPS engineers.

Je werkt nauw samen met de business, de servicemanager en externe leveranciers in het kader van pakketten, om een kwalitatieve end-to-end service te garanderen.

Verder ben je nauw betrokken bij de oplevering van nieuwe features (Agile approach). Je neemt ownership op de toegewezen applicaties binnen het domein Digitaal zodat de continuïteit gewaarborgd kan blijven.

Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit op non-productie- en productie-omgevingen en eventuele nieuwe procedures of procesactiviteiten.

Je analyseert incidenten en problemen afkomstig van de business of uit automatische alerting en zorgt ervoor dat onze klanten snel geholpen worden.

Je identificeert verbeteracties om in de toekomst incidenten te voorkomen en je zorgt voor grondige oplossingen. Verder zorg je ervoor dat de nodige stories op de backlog van het team komen te staan en ingepland worden.

Ook sta je in voor de communicatie, zowel intern als extern, om de oplossing en impact van de incidenten naar de betrokken partijen duidelijk te maken.

Je volgt de ontwikkeling van nieuwe projecten / features op binnen het domein Digitaal en waakt erover dat deze beantwoorden aan de eisen van de OPS engineers, d.

w.z. opstellen en bewaken van de non-functional requirements in samenwerking met de service manager. Na een grondige inwerking treed je toe tot een wachtdienst, waarin je de processen binnen het domein Digitaal bewaakt buiten de kantooruren en tevens ondersteuning biedt tijdens geplande interventies.

Wat verwachten wij van jou? Je bent communicatief en kunt de zaken simpel uitleggen. Je hebt een bachelordiploma in een ICT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Mindset operationeel beheer. Je hebt een hands-on affiniteit voor technisch-operationele aspecten zoals monitoring.

Een pluspunt is ervaring in een Agile / SAFe werkomgeving en DevOps. Je hebt een leergierige en zelflerende aanpak en een klant- en oplossingsgerichte instelling.

Je bent stressbestendig, assertief en vastberaden om weerstand om te buigen naar oplossingen en gedragenheid. Aanbod Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken.

Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.

Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega's die klaarstaan om je te helpen. We luisteren naar jou en investeren in je carrière.

Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat.

En het financiële plaatje? Een contract van onbepaalde duur Een marktconforme brutoverloning Maaltijdcheques Groepsverzekering Hospitalisatieverzekering Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen) Contact Wil jij onze nieuwe DevOps Engineer worden?

Solliciteer dan snel online via onderstaande knop!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier