Civil Engineer
Infrabel
Vilvoorde, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Taken en verantwoordelijkhedenAls Burgerlijk Ingenieur werk jij dagelijks aan het onderhoud, de vernieuwing en uitbreiding van de Belgische spoorinfrastructuur.

Van de voorstudie en het ontwerpen van onze kunstwerken, over de eindverantwoordelijkheid inzake veiligheid, tot het implementeren van nieuwe infrastructuuroplossingen.

Infrabel biedt oneindig veel mogelijkheden in verschillende domeinen.Een aantal innovatieve technologieën waar momenteel op gewerkt wordt : Predictive MaintenanceFailure prediction using IoT & big dataImage ProcessingLIDAR : 3D Laser ScanningResulting in a 3D Point CloudTVS : Track Video SystemArtificiële Intelligentie voor foutherkenningETCS & TBL1+SCIA Engineer 1.

8Vooruitstrevende ontwerp- en rekensoftwareEen aantal interessante projecten die lopende zijn : Gewestelijk Expresnet : mobiliteit rond BrusselSpoorbypass MechelenHerinrichting stationsomgeving OostkampNieuw vormingsstation in ZeebruggeAfschaffing van verschillende overwegen : Nieuwe tunnel onder spoorlijn Melle-GeraardsbergenFiets- en voetgangerstunnel in Deinze, Ekeren en DendermondeVervanging overweg door tunnel in HasseltDe mogelijkheden zijn zo uiteenlopend dat we samen op zoek gaan naar een perfecte fit met jouw interesses en kennis!Infrabel zet in op een duurzame toekomst.

We willen elke ingenieur de kans bieden zichzelf verder te ontwikkelen in een leerzame en uitdagende omgeving. Met als resultaat een belangrijke, zichtbare bijdrage aan een duurzamer mobiliteitsnet.

Jobnews 291 H-HR 2019Je beschikt over een diploma van burgerlijk ingenieur in eender welke specialisatie. We kijken samen naar de mogelijkheden afgestemd op jouw specialisatie en interesses.

Geen ervaring vereist!Vous parlez couramment le français of je bent bereid Frans te leren.Een unieke job met veel verantwoordelijkheid en autonomieEen divers aanbod aan opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden : jij bent immers ondernemer van je eigen carrièreVeel flexibiliteit met de focus op een goed evenwicht tussen werk en privéEen aantrekkelijk salarisGratis reizen met de trein in België in eerste klasseOmwille van het corona-virus en de maatregelen die daarrond werden genomen, is het op dit moment niet mogelijk om fysieke sollicitatiegesprekken in te plannen.

Na analyse van je kandidatuur contacteren we je om samen andere mogelijkheden te bespreken om elkaar te leren kennen.CV screening.

Samen de mogelijkheden bij Infrabel bekijken.1 à 2 interviews.Klaar om van start te gaan!Heb je een beperking en kunnen redelijke aanpassingen je een vlotte sollicitatie ervaring garanderen?

Laat het ons dan weten.De inschrijvingen worden afgesloten van zodra er voldoende kandidaturen zijn.Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België.

Met zo’n 10.000 medewerkers werken we aan een betrouwbaar en modern spoorwegnet : om de mobiliteitsbehoeften van onze samenleving mee te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Profiel kandidaatGeboden wordt

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier