chauffeur c of ce - bijverdienste op maandag en vrijdag - distributie
Randstad
Roeselare, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf te Roeselare zijn we op zoek naar een chauffeur C of CE voor het vervoer van feestmaterialen. Dat kan gaan over stoelen, tafels, bestek.

 • Het betreft enkel dagritten op maandag en op vrijdag. Je vertrekt tussen 5u en 7u 's morgens en rijdt tussen de 10u à 13u per dag.
 • Je laadt en lost de materialen met een elektrisch transpallet of met een heftruck. Het feestmateriaal staat op wieltjes.

  Klinkt deze vacature als muziek in de oren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

  qualification

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs (je bestuurderskaart, rijgeschiktheid en vakbekwaamheid zijn nog geldig).
 • Je spreekt Nederlands. Kennis van het Frans is een meerwaarde.- Je kan stipt werken. - Je bent beschikbaar op maandag en op vrijdag.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier