Gepassioneerd door ontwikkelen in .Net en start je liever laat?
Austin Bright
Antwerp
3 dagen geleden

Introduction

Dit Mechelse bedrijf bouwt een software platform om de verschillende informatie, taken, wetgevingingen allemaal te verzamelen op één plaats zodat een bedrijf al haar processen efficiënt en transparant kan laten verlopen.

Men is hier op zoek naar een .Net ontwikkelaar die hun tien koppige groep met overtuiging komt ondersteunen. Hier zoekt men naar een persoon die ook buiten zijn uren bezig is met zijn eigen IT projecten.

Responsibilities

Jouw verantwoordelijkheden : .Net Developer

Als .Net ontwikkelaar zal je hier nauw samenwerken met de verschillende collega's om heel het proces van de software optimaal te laten verlopen.

Je zal instaan voor de ontwikkeling nieuwe features, devops opdrachten en in een latere fase ook de nazorg van het project.

Profile

Jouw profiel : .Net Developer

 • Ze zijn op zoek naar een gedreven ontwikkelaar die gelooft in het product waarop deze werkt en elk project dynamisch wilt aanpakken.
 • Je hebt enkele jaren professionele ervaring in ASP.Net, SQL Server en MVC.
 • Je bent in het bezit van een bachelor Toegepaste Informatica of gelijkwaardig door ervaring.
 • Elk project pak je planmatig aan en je kan naast in team ook volledig zelfstandig werken.
 • In een scrum omgeving werken spreek je meer dan aan.
 • Je stelt je elk jaar enkele doelstellingen op vlak van technologieën die je wilt behalen, dit kunnen technologieën zijn waarin je jouw kennis wilt verbeteren of technologieën die nieuw voor jou zijn.
 • Locatie : .Net Developer - Mechelen

  Job Offer

  Ons aanbod : .Net Developer

 • Een werkgever die op een stimulerende manier veel van je verwacht, maar die veel teruggeeft van flexibiliteit, omkadering en opleiding.
 • Als werknemer word je hier zoveel mogelijk omkarderd om je in een optimale werkomgeving te laten functioneren.

 • Op vlak van flexibiliteit kan je hier tot en met 10 uur binnen en heb je de mogelijkheden om eens in de week vanuit thuis te werken.
 • Een competitief brutoloon startend vanaf €2.400 wat verder aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
 • Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.

  com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  Keywords : ASP.NET / SQL Server / Azure / MVC

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier