IT Support Engineer
AGO Jobs & HR
Tielt, West-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Voor een groeiend bedrijf in Tielt zijn we op zoek naar een IT Support Engineer ter versterking van het huidige team. Deze dynamische onderneming staat in voor installatie van soft- en hardware, cloud oplossingen en netwerkbeheer bij verschillende klanten in Vlaanderen.

Binnen de functie van support engineer sta je in voor de telefonische ondersteuning van klanten en het onderhouden van de netwerken.

Daarnaast ga je sporadisch ook langs bij klanten om daar problemen op te lossen. - Je behaalde een diploma (bachelor, HBO5, syntra west, VDAB.

 • in een informatica opleiding en hebt een eerste ervaring als supportmedewerker achter de rug. - Technische kennis : VOIP, Office 365, firewall, citrix, active directory, microsoft exchange, antivirussoftware, iOS, Android.
 • Door je sterke administratieve skills ga je alle calls raporteren en documenteren. - Je gaat kritisch te werk en treedt in overleg met je collega's om klanten zo goed mogelijk te helpen.
 • Talenkennis : Nederlands en Engels.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier