Recruitment Consultant retail & promo
Randstad
Roeselare, W Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Schuilt in jou een matchmaker? Iemand die met inlevingsvermogen en creativiteit altijd recht op het doel afgaat? En zo de juiste job, kandidaat en klant met elkaar verbindt?

Dan is recruitment consultant bij Randstad Roeselare meteen je eerste match. human forward Randstad zet wekelijks 30.000 mensen aan het werk.

Hoe we daar als HR-marktleider keer op keer in slagen? Door de strafste technologie, data en netwerken aan onze grootste troef te koppelen, onze mensen.

Daar ligt onze kracht, in human forward. Benieuwd naar wat een functie als recruitment consultant retail & promo bij Randstad zoal te bieden heeft?

jobomschrijving Als recruitment consultant bij Randstad te Roeselare op onze divisie retail & promo mag je je verwachten aan variërend en commercieel takenpakket in vast voltijds contract binnen het domein HR.

retail & promo? Deze divisie binnen Randstad focust zich op het veelvuldig invullen van ad-hoc aanvragen van retailklanten, zoals supermarkten, lokale winkels en grote winkelketens.

Kenmerken voor deze unit zijn snelheid, goed kunnen plannen en commercieel resultaat behalen. Jouw verantwoordelijkheden in deze functie kunnen omschreven worden in 3 rollen : Ondernemer.

Met je commercieel talent en passie overtuig je lokale bedrijven om voor ons te kiezen voor nieuwe en lopende vacatures binnen de retailsector.

Je kent hen door en door en weet perfect wat ze nodig hebben. Speurder. Jij vindt de beste kandidaten met de juiste technologie.

Je luistert naar de verhalen van kandidaten en brengt hen met je uitgebreide netwerk, online media en creativiteit op de juiste plaats.

Iedere keer weer ga je als een echte doorzetter recht op jouw doel af. Expert. In alles wat je doet, word je steeds beter.

Zo groei je bij ons ook als expert in sociale wetgevingdoor een uitgebreid opleidingspakket. Die kennis heb je nodig voor je administratie, zoals het maken van contracten en sociale documenten.

jouw aanbod - Bachelor of master is top! Relevante ervaring in een commerciële of customer service omgeving is net zo goed.

 • Door jouw communicatietalent weet jij eenvoudig te connecteren en netwerken met mensen. - Jouw positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat het fun is om met jou samen te werken.
 • Je attitude weerspiegelt onze kernwaarden : positivisme, collegialiteit en professionaliteit. - Als jij zorgt voor de goesting’ dan zorgen wij voor de juiste opleidingen tot expert.
 • Je bent een resultaatgerichte ondernemer met een gezonde dosis overtuigingskracht. - Omdat je geregeld de baan op gaat, heb je ook een rijbewijs B nodig.
 • Maar voor ons gaat het vooral om wie je bent. wat bieden wij? Een carrière bij een Top Employer 2019 of een Great Place To Work 2019?

  Wij hebben het beiden ! Dat betekent dat jij voor ons op de eerste plaats komt in een omgeving met talrijke ontwikkelingsmogelijkheden.

  Als wereldwijde leider in HR-diensten zorgen wij voor een persoonlijk ontwikkelingstraject met intensieve trainingen en groeimogelijkheden.

  Bij aanvang in jouw rol als uitzendconsulent voorzien wij een onboarding-traject en een persoonlijke learning coach tijdens het jaar.

  Dit alles doen wij zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen. Een aantrekkelijk loonpakket met talrijke voordelen : onkostenvergoeding van 50 euro netto per maand en maaltijdcheques ter waarde van 8 euro Keuze tot bedrijfswagen met onbeperkte tankkaart Een smartphone met gsm-

  abonnement Een hospitalisatie-en groepsverzekering met pensioenplan Dubbel bonussysteem 32 dagen vakantie vrij te kiezen in opname Leuke bijkomende geschenken en extralegale voordelen doorheen het jaar.

  Gelijkekansenbeleid Randstad Group Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de selectieprocedure. Het intern beleid bij Randstad Group is gebaseerd op een gelijkekansen-

  en diversiteitsbeleid. Wij rekruteren kandidaten op basis van hun competenties, onafhankelijk van hun leeftijd, seksuele geaardheid, nationaliteit, geloof, geslacht,handicap, etc.

  Heb je een beperking? Voeg een document toe aan jouw sollicitatie zodat wij onze selectieprocedure kunnen aanpassen waar nodig (testings, assessment of interview).

  Deze informatie zal met de nodige discretie worden behandeld. Solliciteer vandaag nog We kunnen niet wachten om jou te te leren kennen.

  Na je sollicitatie hoor je dan ook snel van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier