Electricien (m/v)
Konvert Interim Lommel
Lummen, BE
11 uur geleden

Profiel

Voor onze klant, regio Lummen, zijn we op zoek naar een elektricien buildings. Jouw taken : - De plaatsing van elektrische installaties.

 • Het onderhoud van elektrische installaties. - De herstelling van elektrische installaties. - Zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties.
 • Aanbod

  De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen.

  Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. Een elektrisch verdeelbord in residentiële of tertiaire gebouwen plaatsen en bedradenHet verdeelbord aansluiten op de uitrustingen.

  Installaties op zeer lage spanning installeren en aansluiten (telefonie, informatica, brandalarmen, ). Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten.

  Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ).

  Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ) Kans op vast contract Loon bespreekbaar aangevuld met extralegale voordelen

  Vereiste kwalificaties

  Diploma Elektromechanica, Elektriciteit Ervaring of starter

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier