Online enquêtes invullen voor Opinion World
Opinion World BE - Dynata
Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Brussel, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant, Belgie
4 dagen geleden
source : StudentJob

OpinionWorld is een dienst waarmee je invloed kunt hebben op de beslissingen die merkbaar zijn in je dagelijkse leven. Neem deel door online marktonderzoeksenquêtes in te vullen.

Je mening zal een impact hebben op de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten, omdat bedrijven en organisaties op jouw feedback vertrouwen.

Dit is jouw kans om een verschil te maken, gewoon door je mening te delen in onze betaalde enquêtes!

Wat ga je doen?

Opinion World biedt jou de mogelijkheid om beloningen te verdienen én besluitvormers in Nederland te beïnvloeden door het invullen van betaalde online enquêtes over verschillende producten en diensten die je kent.

Je kunt gratis lid worden en voor elke betaalde online enquête die je voltooid kan je je beloningen contant of per voucher inwisselen.

Maar jij bent niet de enige die wordt beloond! Opinion World wil een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Door het invullen van online enquêtes zie je niet alleen de impact van jouw mening op toekomstige producten, maar we doen ook een donatie aan een door jou gekozen goed doel.

Voor elke online enquête die u invult, doen we een donatie!

Wat wij bieden

 • Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding;
 • Je kunt zo veel betaalde enquête maken als je maar wilt;
 • De punten die je verdient kunnen worden ingewisseld voor contant geld via Paypal en / of vouchers van ITunes, Bol.com, VVV Cadeaubonnen, Zalando en Kruidvat;
 • Maak kans op kwartaalprijzen van €2.000;
 • Bovendien willen wij een verschil maken door namens jou een donatie te schenken aan een goed doel voor elke enquête die jij invult.
 • En wat is er beter dan een goed doel steunen via OpinieLand?

  Wat wij vragen :

 • Geen vooropleiding vereist
 • Iemand ouder dan 18 en woonachtig in België
 • Er is geen minimale opleiding vereist
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier