Business Analist | Agile & Project Management
EyeTech Solutions
Brugge, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Ben je een Business Analist? Of kun je jezelf aan de slag zien als Business Analist? Communiceren is voor u zeker en vast een sterk punt?

Bedrijfsomschrijving Deze onderneming in de regio van Brugge is actief in de supply chain en is op zoek naar een ervaren Functionele analist om een team van 10 IT-professionals te versterken.

Ter uitbreiding van het team en om de groei van het bedrijf te stimuleren is deze speler op zoek naar iemand met een can-do mentaliteit en de nodige kennis en ambitie om een belangrijke rol te gaan spelen.

Jobinhoud 25% communicatie en overleg. Nauw overleggen met externe leveranciers of de ICT Development. Alsook coördinatie en aansturing van applicatiebeheerders en testers.

25% Project Management. Het coördineren en plannen van projecten in het domein van IT-integraties, implementaties of grote development projecten.

Daarnaast ook een adviserende rol in het controleren en bijsturen van eigen projecten of binnen bestaande IT-projecten. 25% functioneel ontwerp.

Analyses van business noden inzake ICT-oplossingen. Daarbovenop, documenteer je functionele analyses als basis voor de ontwikkeling van een oplossing.

25% Business Proces Analyse. Eisen en verwachtingen formuleren waar de oplossing moet aan voldoen. Daartegenover, presenteer en documenteer je de resultaten van je analyse ter validatie.

Ten slotte analyseer en teken je bedrijfsprocessen en regels ook uit. ProfielIn het bezit van een bachelor met een IT of Economisch gerelateerde achtergrond of gelijkgesteld door ervaring.

Je kan tussen 3-10 jaar ervaringJe bent een teamplayer en hebt een can-do mentaliteit en kijkt uit om in een dynamische onderneming terecht te komen.

AanbodEen brutojaarsalaris dat kan oplopen tot EUR60 000 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.Om dagelijks te kunnen genieten van een lekkere lunch worden er maaltijdchequesvan EUR8 voorzien.

Om zonder zorgen door het leven te kunnen gaan wordt er ook een hospitalisatieverzekeringWorktools als laptop+ gsm zitten ook in je pakket inbegrepen.

Een leuke werksfeer, tal van activiteiten en erg interessante doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat je deze groeiende onderneming niet snel zal wil verlaten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier