Assistent Chef Kassa - 25u/w (Westerlo)
Carrefour Belgique
Hasselt, Limburg, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Carrefour Belgium Functieomschrijving : De Assistent Chef Kassa binnen Carrefour Belgium coördineert de dagelijkse activiteiten van de Front-

End (kassa, koffer, onthaal en dienstencenter). Hij / zij zorgt voor een goede doorstroming aan de kassa. De verantwoordelijkheden van een Assistent Chef Kassa binnen Carrefour Belgium zijn de volgende : De klant centraal stellen bij elk initiatief dat genomen wordt Naar de klant luisteren, hem informeren en verder helpen Bijdragen tot de getrouwheid van de klanten Kassaverrichtingen uitvoeren Onthalen en briefen kassapersoneel Uitvoeren van alle taken met betrekking tot het openen, sluiten en de controle van de kassa's Toezien op een correcte naleving van de kassaplanningen Kennen en toepassen van informaticaprogramma's, administratieve procedures en procedures m.

b.t. de kassa's en de koffer Gewenste profiel : Je hebt relevante ervaring binnen de verkoop / retail / horeca of catering en je hebt affiniteit met werk op het terrein (kassawerk) Je bent klant-

en resultaatgericht Je bent in staat prioriteiten te stellen en een goede organisator Je bent flexibel. Werken in een wisselend uurrooster en op zaterdag schrikt je niet af.

Je bent een teamplayer en vlot in de omgang Je bent stressbestendig Je werkt zeer nauwgezet Een contract van onbepaalde duur binnen één van de grootste Europese distributeurs Een boeiende functie waarbinnen je snel initiatief zal kunnen nemen Een aantrekkelijk salarispakket Een boeiende job waarin je voortdurend je kennis en vaardigheden kan verbeteren dankzij continue vormingen In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden.

Bij Carrefour willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden - van alle leeftijden en van allerlei achtergronden, elk met haar of zijn eigen ervaring.

We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten kunnen bekoren en onze resultaten en onze innovatieve kracht versterken.

We offer : Een contract van onbepaalde duur binnen één van de grootste Europese distributeurs Een boeiende functie waarbinnen je snel initiatief zal kunnen nemen Een aantrekkelijk salarispakket Een boeiende job waarin je voortdurend je kennis en vaardigheden kan verbeteren dankzij continue vormingen In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden.

Bij Carrefour willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden - van alle leeftijden en van allerlei achtergronden, elk met haar of zijn eigen ervaring.

We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten kunnen bekoren en onze resultaten en onze innovatieve kracht versterken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier