PROJECTLEIDER
Hays Kortrijk
Brugge, W Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Master of bachelor Elektromechanica / Mechanica Projectwerk A-Z bij machinebouwer Communicatief, klantgericht en kwaliteitsbewust Voor een innoverende en groeiende machinebouwer regio Brugge is Hays Engineering op zoek naar een projectleider A-

Z. In deze job als projectleider ben je verantwoordelijk voor een volledig project van conceptontwerp tot oplevering. Je staat in voor de analyse van een project en samen met R&D ga je op zoek naar de juiste en kwalitatief hoogstaande oplossing.

Je werkt een projectplanning uit en zorgt ervoor dat projecten zowel tijdig als kwalitatief uitgevoerd worden binnen de vooropgestelde budgetten.

Je staat in nauw contact met de verschillende afdelingen intern (R&D, productie, eindafwerking, ) alsook met de klant. Je coördineert het gehele project doorheen de verschillende fases.

Je formuleert verbetervoorstellen waar mogelijk betreffende de processen. Voor de vacature van projectleider kijkt Hays Engineering uit naar een bachelor of een master in een technische richting (elektromechanica, elektrotechniek, mechanica).

Bij voorkeur heb je reeds een eerste technische ervaring. Je bent sterk in opvolging en coördinatie en je bent graag projectmatig bezig.

Kennis van elektriciteit en automatisatie is een extra troef! Je komt terecht in een wereldwijd actieve onderneming waar een familiale sfeer heerst.

Je krijgt de kans een gevarieerde job uit te oefenen in een dynamisch team. In ruil voor jouw inzet ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, een bedrijfswagen en een voordelig uurrooster! Op zoek naar een toffe job als projectleider met veel kansen?

Stuur je cv naar Louise Vanthuyne van Hays Engineering of neem contact op via 056 23 04 60 of 0498 17 67 10.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier