Servicetechnieker CNC machines met auto
Accent
Eeklo, BE
5 dagen geleden

Een gespecialiseerde handelsonderneming ophet gebied van machines voor de metaal- aluminium- enhoutbewerkingssector en elektrische handmachines en gereedschapvoor de vakman en particulier.

De klant is een aankoop organisatiedie 150 verschillende leden heeft. Dit gaat om zelfstandige KMO's.De groep staat voor zich aan afspraken houden perfectionisme opencommunicatie solidariteit en onderling respect.

Het belangrijke omte onthouden is dat de KMO's elk hun eigen geschiedenis hun eigenwerking en hun eigen bedrijfscultuurhebben.

Functiebeschrijving

Jijbent : Elektrisch en mechanisch opgeleid en met enorm veel goestingen motivatie om op mechanische en elektrische ontdekkingstocht tegaan binnen de machines voor metaalbewerking.

Wat je doet : Plaatsenen installeren van nieuwe machines Ter plaatse bij de klantopleidingen voorzien Storingen en defecten oplossen Je werktzelfstandig maar nog liever in team Je bent flexibel last minutewijzigingen in de planning zijn geen probleem.

Jij ziet elke dagals een nieuw avontuur en hoeft dus niet op maandag al te wetenwaar je op vrijdag zal werken. Je staat klanten graag te woord doorkennis en enthousiasme houden zij een goed gevoel over aan desamenwerking

Functie-eisen

 • 100ongeduldige B2B klanten bedwingen en deze n voor n tevredenhouden.
 • Je amuseren in de file over het heleland : luidkeels meezingen met de foute top 100 no mountain tohiiiigh no river to deeeeep.
 • Machinesmechanisch en technisch ontleden tot op het bot!
 • You can speak English quite well of course.
 • Kopje koffie? ja graag gratis all day long
 • Dokter bibber in het echt! jouw operatie metaalbewerkingsmachines
 • Probleempjes groot ofklein? Die zijn er om op te lossen go for it!
 • Snel voor de leeuwen gegooid te worden : zelfstandig klusjes klaren en hier verdomd trots op kunnen zijn.
 • Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier